Kangallı öğrencilerden Yemen'deki çocuklara yardım eli

Güncelleme Tarihi:

Kangallı öğrencilerden Yemendeki çocuklara yardım eli
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2019 15:53

Kangallı öğrencilerden Yemen'deki çocuklara yardım eli

Haberin Devamı

Ahmet ÖZTEKİN/KANGAL(Sivas), (DHA) - SİVAS'ın Kangal ilçesinde Atatürk Ortaokulu öğrencileri, ev yapımı yiyecekleri satarak, Yemen'daki ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderdi.
Kangal Atatürk Ortaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Cahit Aslan ve Türkçe Öğretmeni Hatice Taşdelen öncülüğünde anlamlı bir kampanya düzenledi. Okulun öğrenci ve öğretmenleri evlerinde yaptıkları kek, poğaça, pasta gibi ürünleri okul kantininde satışa çıkardı. Satıştan elde edilen gelir ise Yemen'de yardıma muhtaç olan öğrencilere gönderildi.
Okul Müdürü Cahit Aslan duyarlılık gösteren tüm öğretmen ve öğrenciler ile ailelerine teşekkür ederek, "Bu yardım kampanyasına bir haftalık harçlığını biriktirip 3 tane yumurta alıp gelen öğrencim oldu. Pastayı, böreği evlerinde yapıp getiren öğrencilerimiz oldu. Hep beraber okulumuzda öğretmenlerimizle yiyecekler yaparak, bunları satışa çıkardık. Öğrencilerden gördüğümüz yoğun ilgiyi sağ olsunlar öğrenci velilerimiz de gösterdi. Elde ettiğimiz geliri Yemen'deki yardıma muhtaç çocuklara gönderdik. Yardımlaşmanın olduğu bu tür güzel şeyleri sık sık tekrarlamayı düşünüyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!