İmranlı'da Özel İdare çalışmalarını sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

İmranlıda Özel İdare çalışmalarını sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2017 16:20

İmranlı'da Özel İdare çalışmalarını sürdürüyor

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya İmranlı ilçesine giderek burada yürütülen çalışmaları inceledi.
Genel Sekreter Kaya’ya, İmranlı İlçe Kaymakamı Mehmet Sayın ile İmranlı İlçe Özel İdare Müdürü Sezgin Zengin eşlik etti. İlk olarak yükleniciliğini Buruciye A.Ş.’nin yaptığı İmranlı İlçesi Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulunan Kaya, şirket Genel Müdürü Mustafa Altun ve diğer yetkililerden işin gidişatı hakkında bilgi aldı. Çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Buruciye A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Altun, spor salonu inşaatının en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi. Kaya ve beraberindekiler daha sonra İmranlı Özel İdare Bakım Evi’ne geçerek burada mevcut binada yürütülen bakım onarım çalışmaları ile yapılmakta olan garaj inşaat çalışmalarını da yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaya, buradan Cumhuriyet Ortaokulu’na geçerek, okul içerisindeki bakım-onarım çalışmaları ile çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
Son olarak ilçeye bağlı Türkkeşli köyüne geçen Genel Sekreter Kaya ve Kaymakam Sayın, Özel İdare tarafından yapımı tamamlanan çocuk oyun parkında köy muhtarı Murat Ünal ve köy halkıyla bir araya geldi. Türkkeşli köyünde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kaya, çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Yıllar önce Türkkeşlik köyünde park ve halı sahanın olacağı kimsenin aklına gelmezdi. Ama bugün bu memlekette insanlarımızın vizyonu ve bakış açıları öyle gelişti ki; artık herkes hem halı sahasını istiyor, hem parkını istiyor, hem de sosyal imkanlara daha fazla kavuşmak istiyor. Bizlerde bunun için her geçen gün daha çok çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!