Fotoğraf derneğinden online eğitim

Güncelleme Tarihi:

Fotoğraf derneğinden online eğitim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2020 10:33

Fotoğraf derneğinden online eğitim

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) -  SİVAS'ta faaliyet gösteren Dört Eylül Fotoğraf Sanatı Derneği de (DÖFSAD) 'Evde Kal' çağrıları kapsamında kursiyerler için online fotoğraf eğitimi başlattı.
Tüm Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de bir takım önlemlerin alınmasına neden olan Koronavirüs (Covid 19) salgını sonrası Dört Eylül Fotoğraf Sanatı Derneği de (DÖFSAD) online eğitime geçti. Dernek çok sayıda kursiyere ücretsiz ders anlatmaya başladı. Sosyal etkinlik sorunu yaşayan ve fotoğraf sanatına ilgi duyan kursiyerlere fotoğraf makineleri ve yardımcı ekipmanlar, ışık, ISO, diyafram, enstantane, renkler, kompozisyon ve mobil fotoğrafçılık konularında bilgiler aktaran 4 Eylül Fotoğraf Sanatı Derneği, sosyal sorumluluk kapsamında fotoğraf sanatının geniş kitlelere yayılmasını sağlıyor.
DÖFSAD eğitmenleri Vedat Esen, Ahper Nuri Delican, Fatma Şahin ve Hasan Naci Akyol, kursiyerlerin fotoğraf ile ilgili sorularını da cevaplıyor.
Hafta içi salı ve perşembe günleri verilen kurslar akşam 20.00 ila 21.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Kurslardaki videolar ise Dört Eylül Fotoğraf Sanatı Derneği’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılarak, geniş kitlelere ulaşılması sağlanıyor.
Mayıs ayında sona erecek olan kursların yoğun ilgi görmesi nedeniyle tekrar düzenlenmesi planlanıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!