BBP Kadın Kollarından 'Anneler Günü ve Bahara Merhaba' programı

Güncelleme Tarihi:

BBP Kadın Kollarından Anneler Günü ve Bahara Merhaba programı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2022 15:38

BBP Kadın Kollarından 'Anneler Günü ve Bahara Merhaba' programı

Haberin Devamı

Ayşe Mine EĞÜZ/SİVAS, (DHA) - BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Kadın Kolları Sivas Teşkilatı 'Anneler Günü ve Bahara Merhaba’ programı düzenledi. 
Kent merkezindeki bir düğün salonunda düzenlenen programa BBP İl Başkanı Ahmet Polat, İl Kadın Kolları Başkanı Selma Şahin, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Demetçiçek, Alperen Ocakları Sivas İl Başkanı Cengiz Eken, Yüksek İstişare Kurul Üyesi Aytekin Kulmaç, Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Çongar ve partililer katıldı.
BBP Sivas Kadın Kolları Başkanı Selma Şahin "Anneler günü evrensel bir gündür. Bizler bu anlamlı günde bir araya gelmekten, sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyoruz. Anne bir ailenin temel taşıdır. Anne ilk öğreten ilk yol göstericidir. Cennet annelerin ayakları altındadır. Cennete yol olan ve varlığımıza vesile olan, bizlere değer katan tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. Baharın bütün renklerinin hepinize neşe olmasını hayatınızda bir nizam olmasını diliyorum" dedi
BBP İl Başkanı Ahmet Polat ise "Bizleri dünyaya getiren,  sarıp sarmalayan, şefkatiyle, sevgisiyle, merhametiyle bizleri büyüten ve yarınlara hazırlayan bütün annelerimizi saygı ve şükranlarımla selamlıyorum. Peygamber efendimiz cennetin ve cehennemin evimizde olduğunu ifade etmişlerdir. Eğer anne ve babalarımıza itaat eder, onlara saygılı davranır bakarsak cennetle müjdeleniyoruz. Aksini yaparsak da cehennemle. Peygamber efendimiz 'Cennet annelerin ayaklarının altındadır' diyerek annelere en ulvi, en kutsal makamı vermiştir" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!