Başkan Bilgin'den başarılı sporculara ödül

Güncelleme Tarihi:

Başkan Bilginden başarılı sporculara ödül
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2020 15:02

Başkan Bilgin'den başarılı sporculara ödül

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 4'üncü Uluslararası Türkiye Açık Avrupa Kupası Kick Boks Turnuvasında bronz madalya kazandıran Alperen Turan Arıs ile 2'nci Uluslararası Türkiye Açık Avrupa kupasında gümüş madalyayla dönen Ömer Ufuk Şimşek'i altınla ödüllendirdi.
Avrupa Kickboks Şampiyonasında dereceye giren Alperen Turan Arıs, Ömer Ufuk Şimşek ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’i makamında ziyaret etti. Üçüncülük kupasını Başkan Bilgin’e takdim eden Alperen Turan Arıs ve Ömer Ufuk Şimşek, Sivas’ta çocukların olası kötü alışkanlıklardan korunması için spora yönelmelerinin gerektiğini vurgulayarak, gençlere destek vermek amacıyla spor salonu kurduklarını ve çok sayıda öğrenci yetiştirdiklerini belirttiler.
Sporun önemine vurgu yapan Sivas Belediye Başkanı Bilgin "Gençlerimizin kazandırdığı başarılarla bizler mutlu oluyoruz. Her kurumun ayrı görevi var ama biz belediye olarak kimsenin yetki alanına girmeden kurumlarla iş birliği içerisinde ortak akıl ve istişare ile bu şehre nasıl daha iyi hizmet ederiz diye düşünüyoruz. Bu kapsamda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile bu şehre değer katacak her projenin dün de arkasındaydık bugün de arkasındayız" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!