4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti üyeleri iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti üyeleri iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2022 10:20

4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti üyeleri iftarda buluştu

Haberin Devamı

Alperen YILDIZ/SİVAS, (DHA) - SİVAS 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından iftar programı düzenlendi.
Kentteki bir lokantada gerçekleştirilen programa Sivas Valisi Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, cemiyet üyeleri ve aileleri katıldı.
İftar programında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, şehirde birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalara imza atıldığını söyledi. Ramazan ayının çok anlamlı ve çok güzel geçtiğini belirten Ayhan, "Bizim için ramazan bir vesiledir, farklı nesillerle farklı gruplarla bir araya geliyoruz. Ramazan ayıyla birlik ve beraberliğimizi daha da çok pekiştiriyoruz. Basın camiasından Sivas'ta çok memnunuz. Memleket sevgisi ve sevdasıyla da yaptığınız haberlerde hassasiyet gösteriyorsunuz. Kurum içi iletişim ve irtibatınız da çok iyi, bundan dolayı da teşekkür ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu dile getirerek, programı düzenleyenlere teşekkür etti.
Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan da kentte görev yapan gazeteciler arasındaki birlik ve beraberliğin artması açısından bu tür programların devam edeceğini dile getirdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!