23 Nisan'da çocuklardan dans gösterisi

Güncelleme Tarihi:

23 Nisanda çocuklardan dans gösterisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2022 18:33

23 Nisan'da çocuklardan dans gösterisi

Haberin Devamı

Arife Defne ARSLAN/SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediyesi tarafından çocuklar için organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı halay ve danslarla kutlandı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 102’nci açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kentin Kale Camii yanında belediye tarafından düzenlenen etkinlikle kutlandı. Yoğun katılımın olduğu program, halay gösterileriyle başlayıp Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı dans gösterileriyle devam etti.
2 yıldır koronavirüs nedeniyle yapılamayan programı bu yıl gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 'Bundan 102 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşu vesilesiyle devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk çocuklarımıza bayram hediye etti. Çocuklar, dünyada tek bayramı olan çocuklar Türk çocukları. Bunun kıymetini hep birlikte bileceğiz inşallah. Biz de bun Sivas belediyesi olarak Cumhuriyet İlkokulumuzla birlikte farklı bir etkinlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutlayalım dedik. 2 yıldır koronavirüs pandemisi nedeniyle bu tip etkinlikleri yapamadık. Bu yıl günün anlam ve önemine uygun bir şekilde kutlayacağız. Ben nu vesileyle bu güzel yurdu bizlere vatan olarak bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle şükranla anıyorum. Bu ülkenin kıymetini bilmek, bayrağın altında ilelebet güzel vatanımızla yaşamak adına başta bizlere, velilere, öğretmenlerimiz olmak üzere hepimize çok büyük görev düşüyor. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, tekrardan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, daha nice bayramlarda bir ve beraber olalım diyorum” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!