Vali Pehlivan'dan TOKİ konutlarında inceleme

Güncelleme Tarihi:

Vali Pehlivandan TOKİ konutlarında inceleme
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2019 17:55

Vali Pehlivan'dan TOKİ konutlarında inceleme

Haberin Devamı

Sekvan KÜDEN/ ŞIRNAK,(DHA)- ŞIRNAK Valisi Ali Hamza Pehlivan, PKK'lı teröristler tarafından yıkılan binaların yerine TOKİ tarafından inşa edilen konutlarda incelemelerde bulundu.
Vali Ali Hamza Pehlivan, beraberindeki Belediye Başkanı AK Parti'li Mehmet Yarka ile birlikte, 2015- 2016 yıllarında, PKK'lı teröristler tarafından kazılan hendekler nedeniyle düzenlenen operasyonlarda evleri yıkılan aileler için TOKİ'nin inşa ettiği Bahçelievler Mahallesi'ndeki konutlarda incelemelerde bulundu. Konutları gezen Vali Pehlivan, vatandaşların evler ile ilgili sorunlarını dinledi. 
Ziyarette konuşan Vali Pehlivan, Şırnak ve Cizre ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'nin inşa ettiği 10 bin konuttan yarısının yapımı tamamlandığını ifade etti. Vali Pehlivan, "Alanda olma ve takip etme konusunda da ilgili birimlerimizle birlikte gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Bundan sonrada yürütmeye devam edeceğiz. Varsa aksaklıklar bunları kendi gözümüzle görmek istiyoruz ki bunlar kalıcı yatırımlar. Ve devletimiz Şırnak'ı adeta yeniden inşa ediyor. Geçmişte yaşanan o sıkıntılar inşallah geride kaldı. Şimdi vatandaşlarımız konutlarına kavuşuyorlar. Bundan sonrada süreç hızlı bir şekilde ilerleyecek. İlimizde bu ölçekte büyük yatırımların yapılması hepimizi ziyadesi ile sevindiriyor. Bu konuda ilimize vermiş olduğu desteklerden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, TOKİ başkanlığımıza vilayetimiz adına teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!