Köy çocuklarının karne hediyesi polisten

Güncelleme Tarihi:

Köy çocuklarının karne hediyesi polisten
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2022 15:00

Köy çocuklarının karne hediyesi polisten

Haberin Devamı

Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK,(DHA)- ŞIRNAK İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri Başağaç köyü okulunu ziyaret ederek öğrencilere karne hediyesi verdi.
İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri kent merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Başağaç köyü ilk ve ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Öğrencilere karne dağıtan polis ekipleri karne hediyesi olarak da çeşitli hediyeler verdi. Çocuklarla zeka oyunları oynayan ekipler, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Çocuklar da kartondan yaptıkları polis şapkası ve poşetten yaptıkları polis üniforması ile sürpriz yaptı.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli Selçuk Işıldak, "Merkeze bağlı Başağaç köyümüzü ziyaret edip burada eğitim gören öğrenci arkadaşlarımızın karne etkinliğine katılmak istedik. Bu mutlu günlerini paylaşmak istedik aslında. Karnelerini dağıttık. Onlara getirdiğimiz çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi verdik. Onların mutluluğunu görmek bizi çok daha mutlu etti. Umarım hayatları boyunca başarılı olurlar” dedi. (DHA)
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!