Vali Hacıbektaşoğlu'ndan spor tesisinde inceleme

Güncelleme Tarihi:

Vali Hacıbektaşoğlundan spor tesisinde inceleme
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2020 16:03

Vali Hacıbektaşoğlu'ndan spor tesisinde inceleme

Haberin Devamı

Mehmet Yücel DURAK/SİİRT, (DHA) SİİRT Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, İl Özel İdaresi Eğitim, Dinlenme ve Spor Tesisi'nde incelemelerde bulundu. Spor tesislerini yerinde inceleyerek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Belediye Başkan Yardımcı Vekili Hıfzullah Canpolat’tan tesis hakkında bilgi alan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, spora önemli miktarda ödenek ayıracağını açıkladı.
Siirt İl Özel İdaresi Spor Tesisi hakkında bilgi alışverişinde bulunan Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, daha sonra basın yaptığı ziyarete ilişkin basın mensuplarına açıklamada bulundu. Gençlerin ve her yaş gurubunda bulunan gençlerin spor yapmaları için tüm imkanları seferber edeceklerini açıklayan Vali Hacıbektaşoğlu, "Kabiliyetli gençlerimizi, her yaş grubumuzdan gençlerimize geniş bir şekilde spor yapma imkânı sağlamak için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Gençlik Spor Bakanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Basında çıkan bir mahallede çocukların yaptığı bir lastiklerden bir voleybol sahası haberi üzerine sağ olsunlar bütün Bakanlık teşkilatı harekete geçti ve gereken desteği sağlayacaklar. Tabi ki çok güzel spor yatırımlarımız var burada, gerek Gençlik Spor Bakanlığına bağlı merkezler gerekse ilçelerimizde bulunan Gençlik merkezlerimiz etkin bir şekilde çalışmaktadırlar. Bu kapsamda Belediyenin var olan tesislerini çalıştırmaya çalışacağız, birde tesisleşmede bundan sonra mahallerimiz belki belde ve köylerimiz dahil Basketbol, Voleybol, Futbol, gerek tesis olarak malzeme olarak tüm çocuklarımıza spor yapma imkanı tanıyacağız. Çok önemli yetenekleri yetişmesine imkân sağlayacağız, var olan imkânlarımızı etkin kullanacağız eksikliklerimizi tamamlayacağız" dedi.
Vali Hacıbektaşoğlu’nun ziyaret programına, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay da eşlik etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!