Şanlıurfaspor'a teknik direktör dayanmıyor

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfaspora teknik direktör dayanmıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2015 12:18

- Güneydoğu temsilcisi, tarihinde ilk kez 3 yıl önce çıktığı ligde, teknik direktör konusunda istediği istikrarı bir türlü yakalayamadı - Kulüp asbaşkanı Kırmızı: "Zorlu mücadelelere sahne olan bu ligde maalesef teknik direktörlerden yana istikrar sağlanamıyor"

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (AA) - RAUF MALTAŞ - PTT 1. Lig'de 3 sezondur mücadele eden Şanlıurfaspor, bu süreçte 7 teknik direktörle çalıştı.

Güneydoğu temsilcisi, tarihinde ilk kez 3 yıl önce çıktığı ligde, teknik direktör konusunda istediği istikrarı bir türlü yakalayamadı. 2012-2013 sezonuna teknik direktör Kemal Kılıç önderliğinde başlayan Şanlıurfa temsilcisi, ilk kan değişimini de ligin henüz 3. haftasında yaptı.

Kılıç ile sözleşmesini karşılıklı fesheden "Ceylanlar", görevi de Bahri Kaya'ya teslim etti. Takımın başında yaklaşık 6 ay kalan Kaya'nın ardından sarı-yeşilli ekip, Raşit Çetiner ile anlaştı. Çetiner ise 2013-2014 sezonunun 5. haftasında görevinde istifa etti. Kulüp daha sonra teknik direktörlüğe Çetiner'in yardımcısı Ömer Can Göksu'yu getirdi. Göksu yönetiminde 4 maça çıkan "Ceylanlar", istediği sonuçları alamayınca takımın başına Reha Kapsal geldi.

Haberin Devamı

Kapsal ve takıma dahil edilen 15 futbolcunun ardından çıkış beklenilen ikinci devrede oynadığı 7 karşılaşmada sadece 4 puan alan sarı-yeşilli ekipte, takımın yönetimi Hüseyin Dağ'a teslim edildi.

Sözleşme süresi sona eren Dağ ile anlaşmayan kulüp takımı, sezon başında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u geçen yıl Spor Toto Süper Lig'e taşıyan Cihat Arslan'a emanet etti.

Arslan da iç sahada alınan Antalyaspor mağlubiyetinin ardından istifa etti.

Şanlıurfaspor, Arslan'ın istifasının ardından yeni teknik direktör arayışına başladı.

- "Bu ligde teknik direktör değişikliği hızlı oluyor"

Kulüp asbaşkanı Nabi Kırmızı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig hedefi doğrultusunda zaman zaman futbolcu ve teknik direktör değişiklikleri yaptıklarını söyledi.

Bir üst lige çıkabilmek için gayret gösterdiklerini vurgulayan Kırmızı, Şanlıurfaspor'un menfaatleri doğrultusunda karar almaya çalıştıklarını belirtti.

Kırmızı, teknik direktörlerin liglerde uzun süre takımlarının başında kalamadığını savundu.

Birçok kulübün teknik direktör değişikliğine gittiğini anlatan Kırmızı, şöyle konuştu:

"Bu ligde teknik direktör değişikliği hızlı oluyor. Aslında bizim takım fazla antrenör değiştirmedi bazı hocalar geçici olarak ekibin başında kaldı. Normalde transfer isteyen teknik direktörler beklenen sonucu alınamayınca istifa edebiliyor. Zorlu mücadelelere sahne olan bu ligde maalesef teknik direktörlerden yana istikrar sağlanamıyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!