Şanlıurfa’nın yeni Emniyet Müdürü Doğuş göreve başladı

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfa’nın yeni Emniyet Müdürü Doğuş göreve başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2019 15:51

Şanlıurfa’nın yeni Emniyet Müdürü Doğuş göreve başladı

Haberin Devamı

Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA Emniyet Müdürlüğüne atanan Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Selçuk Doğuş görevi Veysel Tipioğlu’undan devir aldı. Şanlıurfa’dan Kocaeli’ye atanan Veysel Tipioğlu, "Şanlıurfa'ya gelirken ağlamadım ama giderken ağlayacağım" dedi.
Yayımlanan son kararnameye göre Şanlıurfa Emniyet Müdür Veysel Tipioğlu Kocaeli'ye atındı. Yerine ise Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürlü Selçuk Doğuş getirildi. Bugün yapılan törenle Doğuş, Tipioğlu'ndan görevi devraldı. Emniyet müdürlüğünde düzenlenen törene  Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ile bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.
TİPİOĞLU: SUÇ ORANINI AZALTTIK
Tören öncesi İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde açıklama yapan Veysel Tipioğlu, Şanlıurfalılara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Yaklaşık 3 yıldır bu şanlı şehirde görev yapıyoruz. Urfalıların bir sözü var, 'urfa'ya gelen ağlar, giden ağlar' ama biz Urfa'ya gelirken ağlamadık ama giderken ağlayacağız. 3 yıllık süre içerisinde her konuda çok ciddi destek gördük. Desteklerini bizden esirgemeyen tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum. 3 yıl boyunca çok önemli hizmetler bulunduk. Nüfus artışına rağmen işlenen suçlarda yüzde 55 bir azalma oldu. Bunu da Şanlıurfalar ve Şanlıurfa'da görev yapan herkes ile birlikte yaptık" ifadelerini kullandı.
Şanlıurfa'nın yeni İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ise, "Veysel müdürüm, hem müdürüm hem de ağabeyim. Bu göreni ondan devralmak benim için onur verici. Çok güzel hizmetler, oldu, biz de hep gurur duyduk. Bıraktığı yerden ben de Şanlıurfa'nın huzur ve güveni için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de Şanlıurfa’dan ayrılan Tipioğluna ve yeni göreve başlayan Doğuş’a başarılar dileyerek plaket takdim etti.

Yapılan devir teslim töreninin ardından Tipioğlu, 3 yıl beraber çalıştığı emniyet teşkilatıyla vedalaştı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!