Şanlıurfa’da mehteranlı semt pazarı açılışı

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfa’da mehteranlı semt pazarı açılışı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2022 19:50

Şanlıurfa’da mehteranlı semt pazarı açılışı

Haberin Devamı

Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA’da Haliliye Belediyesinde yapımı tamamlanan semt pazarı mehteran takımı ve halk oyunları eşliğinde açılışı gerçekleşti.
Haliliye Belediyesince Karşıyaka Mahallesine kapalı semt pazarı, otopark, spor sahası, zabıta müdürlüğü, mahalle muhtarlığı ve caminin yer aldığı Karşıyaka Kompleksinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış, mehteran takımı ve halk oyunları gösterisi ile başladı.
Kompleksin açılışında konuşan Haliliye  Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Bizler burada, seçildiğimiz günden itibaren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere yerel yönetimlerimizle Şanlıurfa'mızı, Haliliye'mizi güzelleştirmek adına gece gündüz demeden, özellikle de kronikleşmiş işleri çözmeye gayret ediyoruz. Şu anda Karşıyaka Mahallemizdeyiz. Karşıyakalı kardeşlerim iyi bilirler, burada semt pazarı yoktu. Sokakta yazın güneşte, kışın soğukta pazar alışverişi yapıyorlardı. Bizler göreve geldikten sonra çok güzel bir tesis çizimini gerçekleştirdik. Yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik bir kapalı alan, hemen karkasında zabıta müdürlüğü ve yine çocuklarımızı düşünerek halı saha ve bir hayırseverimizler birlikte caminin temelini attık, inşasını gerçekleştiriyoruz.” dedi.
Açılış konuşmaları sonrası Haliliye Belediyespor bünyesinde yetişen ve katıldıkları şampiyonalarda derece alan sporculara kupaları ve madalyaları verildi.  Ardından 150 yetim çocuğa ise bisiklet hediye edildi.

(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!