Piazza’nın Minik Mühendisleri Görev Başında

Güncelleme Tarihi:

Piazza’nın Minik Mühendisleri Görev Başında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 15:22

ŞANLIURFA PİAZZA

Şanlıurfalı çocukların neşe içinde zaman geçirip yararlı bilgiler öğrendikleri ve el becerilerini geliştirmelerini sağlayan Piazza Çocuk Kulübü’nde bu kez Minik İnşaat Mühendisleri Atölyesi düzenlendi.
Piazza Çocuk Kulübü’nün Minik İnşaat Mühendisleri Atölyesi’nde baret takıp, fosforlu yelek giyen çocuklar, inşaat mühendisliğiyle ilgili genel bilgiler edinerek şantiye alanlarında uyulması gereken güvenlik önlemlerini uygulamalı olarak öğrendi.Bölge halkına sunduğu kaliteli ve hesaplı alışveriş olanaklarını, yılın 365 gününe yaydığı kampanyalarla destekleyen Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, eğitim ve eğlencenin bir arada sunulduğu çocuk atölyesinde küçük konuklarını ağırlamayı sürdürdü.
Minik İnşaat Mühendisleri Atölyesi etkinliğine katılan her çocuğa baret ve üzerinde oyuncak çekiç, pense ve tornavida gibi hırdavat malzemelerinin bulunduğu fosforlu yelekler hediye edildi. Uzman eğitmenler, inşaat mühendisleri ve şantiye çalışanlarının can güvenliği için mutlaka başlarına baret takması gerektiğini çocuklara anlattı.
GÜVENLİK İŞARETLERİNİ ÖĞRENDİLER
Eğitmenler, etkinliğe katılan çocuklara inşaat mühendisliği konusunda genel bilgiler vererek şantiye alanlarında uyulması gereken güvenlik önlemlerini de ayrıntılı olarak anlattı. Minik inşaat mühendisleri, bu eğitimde şantiyelere asılan güvenlik işaretlerinin ne anlam taşıdığını da öğrendi. Daha sonra minikler, dağıtılan boyama kitaplarında kendileri gibi inşaat mühendisi olarak çizilen çocuk resimlerini de boyadı. Minik İnşaat Mühendisleri Atölyesi’nde yararlı ve eğlenceli bir gün geçiren çocuklara atölye sonrasında katılım belgeleri verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!