Lisanslı Depolar Gelecek Sezona Yetişecek

Güncelleme Tarihi:

Lisanslı Depolar Gelecek Sezona Yetişecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 19:17

ŞANLIURFA TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI CEMAL YILDIZ, ŞANLIURFA TİCARET BORSASI PAMUK LİSANSLI DEPO PROJESİ’NİN İNŞAAT ÇALIŞMALARININ YÜZDE 80’NİNİN BİTTİĞİNİ VE GELECEK SEZONA YETİŞECEĞİNİ SÖYLEDİ.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Yıldız, Şanlıurfa Ticaret Borsası Pamuk Lisanslı Depo Projesi’nin inşaat çalışmalarının yüzde 80’ninin bittiğini ve gelecek sezona yetişeceğini söyledi.
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Şanlıurfa Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Vali İzzettin Küçük ve Yardımcısı Uğur Sezer’i Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Cemal Yıldız, İsmail Bereket, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Emin Aydın, Temir Kurt ve Genel Sekreter Mehmet Durmuş karşıladı.
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Yıldız, Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın projeleri hakkında Vali Küçük’e bilgi vererek Ticaret Borsası tarafından Avrupa Birliği’ne sunularak hibe desteği alınan Hububat Lisanslı Depo Projesinin inşaat çalışmalarının yüzde 40’ı Pamuk Lisanslı Depo Projesi’nin ise yüzde 80 oranında bittiğini ve Pamuk Lisanslı Depo Projesinin gelecek sezona yetişeceğini söyledi.
Pamuk Lisanslı Depo Projesi için konveyör sistemi çalışmalarını devam ettiğini kaydeden Yıldız, ilin ekonomisi hakkında da bilgi verdi.
"URFA’YI İLERİYE TAŞIMAK İSTİYORUZ”
Ticaret Borsası olarak Şanlıurfa için çalıştıklarını ve üyelere kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet vermek için imkanlarını seferber ettiklerini ifade eden Yıldız, Urfa’yı daha ileriye taşımak ve yetişen ürünleri de dünya pazarlarına sunmak istediklerini belirtti.Şanlıurfa ekonomisinin tarıma dayalı olduğunu ve bu nedenle de terör olaylarından az etkilendiğini sözlerine ekleyen Yıldız, Şanlıurfa’da üretilen ürünlerin çok kaliteli olması nedeniyle de rahatlıkla dışarıya satılabildiğini ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yıldız ve oda yöneticileri, Vali İzzettin Küçük ve Vali Yardımcısı Uğur Sezer’e teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!