Hilvan Belediyesinden yoksul aileye yardım

Güncelleme Tarihi:

Hilvan Belediyesinden yoksul aileye yardım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2018 15:36

Hilvan Belediyesinden yoksul aileye yardım

Haberin Devamı

Mustafa UFAK/HİLVAN (Şanlıurfa), (DHA)- ŞANLIURFA’nın Hilvan Belediyesi, ilçeye bağlı Mantarlı mahallesinde 35 metrekarelik barakada yaşayan 8 kişilik aileye yardım eli uzattı.

Maddi durumu yetersiz Sayan ailesinin, banyo, mutfak ve yatak odası olarak kullandığı tek gözlü barakada yaşadığını gören bir öğretmen grubu, aileyi fotoğraflayıp sosyal medyada paylaşması üzerine, Hilvan Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın talimatıyla harekete geçti. Ailenin yaşadığı Mantarlı Mahallesi’ne giden Hilvan Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Akşahin ve belediye başkanının eşi Fatma Bayık, Sayan ailesine gıda, giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Aile reisi Ömer Sayan’ın yaşlılık maaşıyla geçinmeye çalışan 8 kişilik ailenin ihtiyaç ve eksikliklerini gidermek için çalışacaklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Mahmut Akşahin, “Şimdilik acil ihtiyaçları olan gıda, kışlık giyim ve ailenin okuyan öğrencileri için kırtasiye yardımında bulunduk. Aile ile görüşüp diğer ihtiyaçlarını tespit ettik. Belediye olarak en kısa zamanda geri kalan ihtiyaçlarını karşılama gayretinde olacağız” dedi.

Sayan ailesi fertleri de duyarlılığından dolayı Hilvan Belediyesi’ne teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!