Yeşilyurt AVM’de Mağazacılar Günü Kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Yeşilyurt AVM’de Mağazacılar Günü Kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2015 19:45

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, “12 Aralık Mağazacılar Günü”nde tüm mağaza çalışanlarını şaşkına uğratıp eğlenceli dakikalar yaşattı.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVM), “12 Aralık Mağazacılar Günü”nde tüm mağaza çalışanlarını şaşkına uğratıp eğlenceli dakikalar yaşattı.
Bu yıl ikincisi kutlanan Mağazacılar Günü’nde Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde şenlik havası vardı. Her mağaza için ayrı ayrı hazırlanmış hediye kolileri onlara eşlik eden uçan balonlara asılı kutlama mesajlarıyla birlikte mağazalar açılmadan kapılarına bırakıldı. Sabah saatlerinde mağazalarına gelen çalışanlar kendileri için hazırlanan sürprizleri büyük bir sevinç ve mutlulukla karşıladı.
Yeşilyurt AVM’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bu yıl da Yeşilyurt AVM’de mağazacılar arasında rekabet hat safhada. Geçen yıl yapılan mağazalar arası Facebook yarışması bu yıl da tekrarlanacak. Mağazalara gönderilen yaka kartlarıyla birlikte gün boyu tüm ekip arkadaşlarıyla çekilen en üretici, en eğlenceli fotoğraflar AVM’nin facebook sayfasında yayınlanacak. Günün sonunda en çok beğeniyi alan fotoğraf hangi mağazaya aitse o mağazaya 12 Aralık Mağazacılar Günü’nün en popüler mağazası plaketini alacak. Ve tüm ekip istediği tarihte Özsüt’te bir muhteşem bir sabah kahvaltısı yapacak. Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla temsil ettiği markların ve alışveriş merkezinin başarı zincirinin kilit halkası değerli mağaza çalışanlarının 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü kutlarız” denildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!