Termeli kadınlardan 8 Mart'ta anlamlı ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Termeli kadınlardan 8 Martta anlamlı ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2020 15:18

Termeli kadınlardan 8 Mart'ta anlamlı ziyaret

Haberin Devamı

TERME, (Samsun), DHA – SAMSUN'un Terme ilçesinde yaşayan kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek, “Şartlar ne olursa olsun Mehmetçiğin yanındayız" mesajı verdi.

Terme Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığı öncülüğünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel programda gerçekleştirildi. Terme Belediyesi'nin kadın meclis üyeleri, çalışanları ve AK Parti İlçe Kadın kolları temsilcilerinden oluşan heyet, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek, görevli askerlere ve komutanlara Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

‘MEHMETÇİĞİN YANINDAYIZ’

Heyetle birlikte jandarmayı ziyaret eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, her zan Mehmetçiğin yanında olduklarını ifade etti. Kılıç, “TSK ve jandarma teşkilatı bizim vazgeçilmezimiz. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin. Ülkenin birliği ve beraberliği için, ezan dinmesin, bayrak inmesin diye canlarını hiçe sayarak görev yapan Mehmetçiğimiz var. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bu ülkede şehitler tepesi hiçbir zaman boş kalmayacaktır. Bu vesile ile bu özel günlerini askerlerimizin yanında olduğunu göstermek için ayıran kadınlarımıza tekrar teşekkür eder ve 8 Dünya Kadınlar Günlerini kutlarım” dedi.

Kadınlara teşekkür eden İlçe Jandarma Komutanı Eren Dede ise onlara çiçek taktim etti. Programa Başkan Kılıç'ın yanı sıra Terme Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çakır, AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar da katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!