Samsun'da, 'Yarına Erteleme Sağlık Kartı' projesi

Güncelleme Tarihi:

Samsunda, Yarına Erteleme Sağlık Kartı projesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2021 16:41

Samsun'da, 'Yarına Erteleme Sağlık Kartı' projesi

Haberin Devamı

Miraç ŞENTÜRK/SAMSUN,(DHA) - SAMSUN'da Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi, 'Yarına Erteleme Sağlık Kartı' projesini hayata geçirdi. Her kooperatif üyesine ve ailelerine, özel sağlık kuruluşlarında yüzde 35’ye varan indirim sağlayan kart projesiyle, üye olan 100 bin esnafın projeden yararlanması hedefleniyor.

Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, düzenlediği basın toplantısıyla yeni projesini tanıttı. Samsun’da yaşayan ve ticari faaliyette bulunan yaklaşık 100 bin esnafın sağlık faydalarından yararlanması kapsayan "Yarına Erteleme Sağlık Kart" yarın itibariyle yürürlüğe girecek. Proje kapmasında; Ticari faaliyetlerde bulunan üye esnafların ve 1'inci derece akrabalarına verilecek sağlık kartıyla, özel hastanelerde tedavi olacak kart sahiplerine yüzde 35'e varan sağlık indirimi uygulanacak. Ticari faaliyetleri etkilenen esnafların yanında oldukları belirten Başkan Metin Sinecek, "Projemizin hayata geçmesiyle sağlık hizmetinde fırsat eşitliğini sağlamayı amaçlamaktayız" dedi.

'TÜM ÜYELERİMİZİN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ'

Başkan Sinecek, "Tüm dünyada etkisi devam etmekte olan salgın hastalık en çok yerel esnafımızı etkiledi. Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi olarak esnafımızın bu zor günlerinde yanlarında olabilmek, sağlıkta fırsat eşitliğini sağlamak adına "Yarına Erteleme Sağlık Kart" uygulamasını başlatmış bulunmaktayız. Tüm üyelerimizin sağlığı ve yarınları bizim için önemli’’ şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!