Akvaryum balıklarını kurutup koleksiyon yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Akvaryum balıklarını kurutup koleksiyon yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2018 10:39

Akvaryum balıklarını kurutup koleksiyon yapıyor

Haberin Devamı

Tolga BİRGÜCÜ/SAMSUN, (DHA) - SAMSUN’da, otoparkçı Mehmet Atıcı (40), işletmesine kuruduğu akvaryumda yetiştirdiği ve daha sonra oltayla tuttuğu balık, denizatı gibi su altı canlılarını kurutarak, koleksiyon yaptığı duvarda sergiliyor.  

İlkadım ilçesi Gazi Caddesi üzerindeki bir otopark, ilginç bir koleksiyona ev sahipliği yapıyor. İşlettiği otoparkında kurduğu akvaryumda beslediği su ürünlerini olta ile yakalayan otopark sahibi Mehmet Atıcı (40), daha sonra bunları kurutarak koleksiyon yapıyor.

'İLGİ GÖSTERİYORLAR'

Koleksiyonunun ilgi gördüğünü belirten tıcı, “Benim kurutulmuş hayvanlara ilgim çocukluğumdan geliyor. Küçük yaştan buyana olan bu ilgim, ilerleyen zamanda hobiye dönüştü. Otoparkımda, bir akvaryum yerleştirdi. Burada senelerdir birçok su ürünü besledim. Birçok balık türünün yanı sıra denizatı dahi besledim. Şu anda da sazan balığı besliyorum. Belli bir zaman geldiğinde onları olta ile tutuyorum. Daha sonrasında onları kurutuyorum koleksiyon yapıyorum ve otoparkımın duvarına asıyorum. Koleksiyonumu gören insanlar, ilgi gösteriyor ve inceliyorlar” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!