Başkan Demir, huzurevini ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Demir, huzurevini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2021 13:49

Başkan Demir, huzurevini ziyaret etti

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) – SAMSUN Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 18-24 Mart ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ sebebiyle Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşlılarla bir araya gelerek, çiçek ve hediye takdim etti.

HUZUREVİNDE VAKAYA RASTLANMADI
Huzurevi sakinlerine sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bir yıllık süreçte, sizlerin sağlığı için çok büyük titizlik gösterdik. Hiçbir vakaya rastlanmandı. Sizin sağlığınız için tüm personelimiz önce test oldu sonra size vardiyalı bir şekilde hizmet verdi. Bu konuda arkadaşlarımızın da hassasiyeti ve dikkati sayesinde huzurevimizde bir yıl boyunca pozitif vakaya rastlanılmadı” dedi.

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Huzurevi sakinlerinin sağlıklarının kendileri için önemli olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Demir, “Dolayısıyla hepimizin çocuğu, torunları var. Siz varsanız biz varız, biz varız ki evlatlarımız var. Biz bunun bilincindeyiz. Cumhurbaşkanımızla birlikte fert fert her bir insanımız için insana değer veren, insan hayatını önceleyen onu çok kıymetli kılan uygulamalarımıza titizlikle devam ediyoruz. İmkanlarımız geliştikçe de sizlere olan hizmetleri artırıyoruz. Artırmaya da devam edeceğiz. Hedefimiz bu. Sizlerin sağlığı, varlığı bizim için çok önemli. Sizlerin duası ile ayakta kalıyoruz” diye konuştur.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!