İki tiyatro oyunu Sakaryalıların beğenisine sunulacak

Güncelleme Tarihi:

İki tiyatro oyunu Sakaryalıların beğenisine sunulacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 13:11

- Bursa Devlet ve İstanbul Şehir tiyatroları "Entrikalı Dolap Komedyası" ile "Cibali Karakolu" adlı oyunları sahneleyecek

Haberin Devamı

SAKARYA (AA) - Bursa Devlet ve İstanbul Şehir tiyatroları "Entrikalı Dolap Komedyası" ile "Cibali Karakolu"nu Sakaryalıların beğenisine sunacak.

Bursa Devlet Tiyatrosu, Yunus Emre Gümüş'ün yazdığı, Burak Karaman'ın yönettiği "Entrikalı Dolap Komedyası"nı kentte sahneleyecek.

Arzu Tan Bayraktutan, Harun Türköz, Serdar Seçkin, Sezgin Çürük, Melike Ergüzen, Nergiz Acar, Derya Gümral, Emre Işık, Çağrı Dulun, Acan Ağır Aksoy, Gizem Çakmak, Gökçe Kurt, Merve Yel ve Emre Sefer'in rol aldığı eserde, iki hırsız, bir eski koca, bir katil ve bir ölüyle aynı evde, dolap etrafında geçen entrikalar, komik dille anlatılıyor.

Oyun, Ahmet Faik Abasıyanık (AFA) Kültür Merkezi'nde bugün ve yarın saat 20.00'de izlenebilecek.

- "Cibali Karakolu"

İstanbul Şehir Tiyatrosu, Henri Kereoul ile Albert Barre'in yazdığı, Nedret Denizhan'ın yönettiği "Cibali Karakolu"nu sahneye koyacak.

Haberin Devamı

Dekoru Rıfkı Demirelli, giysileri Canan Göknil, ışık tasarımı Mustafa Türkoğlu'na ait oyunda, Berrin Koper, Cem Karakaya, Cem Uras, Deniz Yeşil Mavi, Derya Kurtuluş, Doğan Altınel, Ertan Kılıç, Eylül Soğukçay, Hülya Arslan, Hüseyin Kefeli, İbrahim Ulutaş, Murat Bavli, Müge Çiçek Türkoğlu, Naci Taşdöğen, Seza Güneş, Şehnaz Bölen Taftalı, Tarık Şerbetçioğlu, Tuğçe Açıkgöz ve Zihni Göktay rol alıyor.

Oyun, AFA Kültür Merkezi'nde 21 Mart saat 19.00'da seyircisiyle buluşacak.

Öte yandan, Sakarya Büyükşehir Belediyesinin mart kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sinema gösterimleri düzenlenecek. "Yaşamın Ritmi" filmi, Ofis Sanat Merkezi'nde 17 Mart saat 20.00'de izlenebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!