En Güzel Yemek Seçildi

Güncelleme Tarihi:

En Güzel Yemek Seçildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 10:26

SAPANCA BELEDİYESİ 3. GELENEKSEL YEMEK YARIŞMASI YAPILDI.

Sapanca Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği yemek yarışmasının bu yıl 3.’sü düzenledi.
Sapanca Sahil İnsan Hakları Parkı’nda düzenlenen yarışmanın jüriliğini Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve Gebze Profesyonel Aşçılar Derneği yaptı. Yarışmaya Sapanca Kaymakamı Süleyman Yıldırım, AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Şaban Dişli, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, AK Parti Sapanca ilçe Başkanı Nazmi Bostancı katıldı.
Birbirinden lezzetli yemeklerin sunulduğu yarışma da Türk mutfağının zenginliğini bir kez daha gözler önüne serildi. Adeta bir lezzet şölenini andıran finalde jüri heyeti dereceye girenleri belirlemekte adata güçlük çekti. Usta şeflerin yaptığı değerlendirme sonucunda tatlılar kategorisinde birinciliği Naile Kös, ikinciliği Nurhan Serbest, üçüncülüğü Nagihan Şahin, tuzlular kategorisinde birinciliği Birgül Yavuz, ikinciliği Sevgi Yavuz, üçüncülüğü ise Refiye Çiçek elde etti.
İlçenin doğasıyla bir cennet olduğunu ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Doç.Dr Aydın Yılmazer, “Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirmiş olduğumuz yemek yarışmasına olan bayanlarımızın ilgisi bizleri mutlu ediyor. Hanım kardeşlerimiz el emeği ile pişirdikleri yemekleri sevgiyle pişirerek lezzet katmışlar, emekle ve özveri ile yapılan yemekler için tüm yarışmacıları kutluyorum ve yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi. Yarışma sonrası dereceye girenlere ödül ve belgeleri verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!