

Çaldıkları eşyaları satmak isterken yakalandılar
Onur GÜDEN/AKYAZI (Sakarya),(DHA)- SAKARYA’nın Akyazı ilçesinde çaldıkları eşyaları hurdacıya satmaya çalışan 2 kişi jandarma tarafından yakalandı.
Jandarma Suç Araştırma Timi ekipleri, Akyazı Sanayi Sitesi içerisinde faaliyet gösteren hurdacıya çuval içerine konulmuş çok sayıda bakır ve çelik eski tencere ile kazan getirdiği görülen 2 kişiden şüphelendi. 2 kişinin çelişkili açıklamaları üzerine eşyalara el konuldu. Gözaltına alınan 2 kişi ifadelerinde eşyaları Akyazı Taşyatak Mahallesi’nde bulunan 6 evden çaldıklarını söyledi. Eşyalar sahiplerine teslim edilirken, S.Y. ve B.D. adliyeye sevk edildi.
FOTOĞRAFLI
Akyazı haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Akyazı ilinden Çaldıkları eşyaları satmak isterken yakalandılar hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 01 Aralık 2020 tarihinde saat 10 11’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Çaldıkları eşyaları satmak isterken yakalandılar haberi güncellenecektir.