Akyazı’da Temizlik, Bakım Ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Akyazı’da Temizlik, Bakım Ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2015 16:11

AKYAZI BELEDİYESİNE BAĞLI EKİPLER KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE VE CİVARINDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Küçük Sanayi Sitesinde ve civarında bakım onarım tamirat tadilat gibi birçok kapsamlı çalışmayı başlattı.
Akyazı Belediyesi temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Akyazı Küçük sanayi sitesinde başlatılan detaylı temizlik çalışmaları kapsamında Küçük sanayi sitesi etrafında ve civarında, yollarda ve yol çevrelerinde biriken atık durumunda olan her türden hurda parça, hırdavat ve benzeri atıklar toplandı. Ekipler ayrıca yağmur suyu kanalları, rögarlar, oluklar, su atık boruları gibi yerlerde birikerek suyun akışını engelleyen her türlü maddeleri temizledikleri belirtildi.
Küçük sanayi sitesinde başlatılan geniş çalışma kapsamında Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile birlikte çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sanayi sitesinde bulunan rögar kapakları, yağmur suyu kanalları, su oluklarındaki kırık ve hasarlı yerlerde tamirat işlemleri başlatarak kullanılamayacak durumda olanları yenileri ile değiştirdi. Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca sanayi sitesi içerisindeki kırık parke taşlarını da yenileri ile değiştirerek zeminde oluşan kötü görüntüyü ortadan kaldırma çalışması yaptı. Küçük sanayi sitesinde diğer ekiplerle birlikte çalışmalarına hız veren Akyazı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sanayi sitesi içerisinde ve çevresinde, sanayi sitesinde gelen yollarda ki tüm yeşil alanlarda ot ve dikenlerin temizliğini yapılması, ağaçların budanması, kötü durumdaki ağaçların bakıma alınması, ağaçların ve yeşil alanların sulanması gibi kapsamlı bir çok çalışmayı tamamladılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!