Sakarya'da Sosyal Market ve Belpaş Yöresel'in açılışı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Sakaryada Sosyal Market ve Belpaş Yöreselin açılışı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2021 19:21

Sakarya'da Sosyal Market ve Belpaş Yöresel'in açılışı yapıldı

Haberin Devamı

Güven HASBAŞ/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA)- SAKARYA Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Market ve Belpaş Yöresel projelerinin açılışını gerçekleştirdi.  

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenen törenle Sosyal Market projesinin açılışı yapıldı. Törene Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve bazı ilçe belediye başkanları katıldı. Törende konuşan Yüce, “Sosyal Market’in içerisinde 100 farklı çeşitte 2 bin 500’ün üzerinde ürün var. Çikolatasından buğdayına, ununa, salçasına, pirincine kadar her türlü temel gıda maddesi var. Bir markette olan ne varsa bizim Sosyal Market’imizde de var. Dolayısıyla dezavantajlı hemşerilerimiz, kendilerine tanımlayacağımız kredi ile Sosyal Market’imize girecek, istediğini alabilecek, her ay gelip alışveriş yapabilecekler. Her türlü gıda maddemiz bulunmaktadır. Vatandaşlarımız buradan tedarik ederek aylık ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. ‘Eyvah, misafirim gelirse ne yapacağım?’ veya ‘yemek nasıl yapacağım?’ kelimelerine son. İhtiyaç duyan her vatandaşımız gelerek evinin ihtiyaçlarını alacak, filesine dolduracak.” dedi. 

Erenler’de yapılan Belpaş Yöresel’deki çalışmaları inceleyen Başkan Yüce, market hakkında bilgi vererek açılışı gerçekleştirdi. Başkan Yüce, “Sakarya’mızın pek çok noktasında kendisine has markalaşmış ürünleri ve sahip olduğu zenginlikleri buluşturuyor ve vatandaşlarımıza köprü görevini yapıyoruz. Şehrimizin bu markalaşmış ürünlerinin marka değerinin arttıracak çalışmaları hız kesmeden sürdürüyoruz. Marka değerini arttıracak projeler üreten Sakarya sevdalılarını destekliyorum, her birini tebrik ediyorum. Açılışını yapacağımız bu merkezde şehrimizin 4 bir tarafından gelen üreticilerimizin ürettikleri yöresel ürünleri getirip satış yapma imkanını sunmaktayız. Böylece geleneksel tarım ve üretim anlayışımızla üretilen ürünler buradan hemşerilerimize arz edilmektedir. Üreticilerimiz için mallarını sergileyebilecekleri bir satış yeri imkanı bulmaktadırlar. Hemşerilerimiz de gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilecekleri sağlıklı bir pazara kavuşmuş olacaktır. Bu tip merkezlerin artması, yerel yöneticilerimizin güçlenmesi ve şehrimizin markalaşmış ürünlerinin marka değerinin artması için yapılacak her projenin destekçisi olduğumuzu dile getirmek istiyorum.” diye konuştu. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!