Sakarya’da ‘Kırmızı Çizgi’ uygulaması gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi:

Sakarya’da ‘Kırmızı Çizgi’ uygulaması gerçekleştirildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2021 16:02

Sakarya’da ‘Kırmızı Çizgi’ uygulaması gerçekleştirildi

Haberin Devamı

Güven HASBAŞ-Ramiz Kaan OKTAR/ADAPAZARI (Sakarya),(DHA) – SAKARYA’da ‘Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir’ uygulaması kapsamında yaya geçitlerinde bazı çizgiler kırmızıya boyanırken, trafik ekipleri uygulama yaptı.

Adapazarı Tren Garı önünde gerçekleştirilen ‘Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir’ uygulaması kapsamında yaya geçitlerinde bazı çizgiler kırmızıya boyandı. Programa Sakarya Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Aydın Kutlu ve çok sayıda polis ile Kızılay yetkilileri katıldı. Program öncesi açıklama yapan Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, “Hemşehrilerimize kazasız, huzurlu yolculuklar diliyorum. Yeni normal dediğimiz düzende ne maskemizi çıkartacağız ne de mesafemizi yaklaştıracağız. Her anlamda koronavirüsü öncelikli alacağız ancak trafikte de yayalar birinci önceliğimiz olacak.” dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmayı şehir genelinde 52 ayrı noktada 240 personelle gerçekleştirdiklerini belirten İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, “Bu projeyle trafik konusunda ülke genelinde büyük bir seferberlik başlatıldı. Bizde bu anlamda Sakarya’da valiliğimiz öncülüğünde çalışma başlattık.” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!