Vali Yılmaz'dan, korona tedbirlerine uyan vatandaşlara teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Vali Yılmazdan, korona tedbirlerine uyan vatandaşlara teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2020 11:49

Vali Yılmaz'dan, korona tedbirlerine uyan vatandaşlara teşekkür

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, yapılan koronavirüs denetimlerinde vatandaşların büyük oranda kurallara uyduğunu görmekten çok memnun olduğunu belirterek, teşekkür etti.
Ülke genelinde olduğu gibi Osmaniye'de de Vali Erdinç Yılmaz ve protokol üyelerinin de katılımıyla, 'Sağlık için hepimiz için' mottosuyla geniş kapsamlı koronavirüs denetimi gerçekleştirildi. İstiklal Mahallesi Palalı Süleyman Caddesi üzerindeki tüm yaşam alanlarında gerçekleştirilen koronavirüs tedbirleri denetiminde esnaf ve vatandaşlar, koronavirüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaları istendi.
Denetimler sırasında yanlış maske takanları uyaran ve kurallara uyan esnaflara ise teşekkür eden Vali Yılmaz, "Türkiye genelinde, valilerimiz, kaymakamlarımız, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile birlikte korona virüs denetimleri için alanlardayız. Koronavirüs denetimlerini yapmamızın amacı, hem vatandaşlarımızın bilinçlenmesini sağlamak hem de kurallara uyulmasının çok önemli olduğunu, hepimizin sağlığı için gerekli olduğunu  ve bu bilinçle hareket etmemiz gerektiğini sağlamaktır. Ayrıca şunu iyi biliyoruz ki korona virüsle ancak hep birlikte mücadele edersek ancak başarılı olabiliriz. Bugün Osmaniye'de bugün yine denetimlerimizi gerçekleştirdik. Kentimizde büyük oranda kurallara uyulduğu gördüm, çok memnun oldum. Bu anlamda Osmaniyeli hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.  
Yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde yapılan denetimlerin gün boyu devam edeceği belirtildi. 

FOTOĞRAFLI  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!