Vali Yılmaz'dan, gazi polis ve ailesine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Yılmazdan, gazi polis ve ailesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2020 11:47

Vali Yılmaz'dan, gazi polis ve ailesine ziyaret

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, Mardin'in Midyat ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bombalı saldırı sonucu yaralanarak gazi olan Polis Memuru Ahmet Aktaş ve ailesini evlerinde ziyaret etti.
Ziyarette Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun ve İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu da yer aldı. Gazi ve ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, "Bugün ülkemizde huzur içinde yaşıyorsak bu şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıkları sayesindedir. Şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuzu asla ödeyemeyiz. Bu vesile ile kahraman şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum, hayatta olan gazilerimize ise aileleriyle birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.
Gazi Polis Memuru Ahmet Aktaş ve ailesi, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensuplarına ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler. Vali Erdinç Yılmaz, Gazi Polis Memuru Ahmet Aktaş'a Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!