Vali Yılmaz'dan Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Güncelleme Tarihi:

Vali Yılmazdan Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2020 13:55

Vali Yılmaz'dan Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, 15 Temmuz'un, ordu içerisinde örgütlenmiş olan FETÖ/PDY terör örgütünün anayasal düzeni yıkarak temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmak amacıyla düzenledikleri hain ve alçak darbe girişimi olduğunu söyledi.
Vali Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Açıklamasında, darbe girişimi sırasında şehit olanları anıp, gazilere sağlık dileyen Yılmaz, halkın ve güvenlik güçlerinin kahramanlığı sayesinde darbe girişiminin püskürtüldüğünü kaydetti. Vali Yılmaz, '15 Temmuz'un, ordu içerisinde örgütlenmiş olan FETÖ/PDY terör örgütünün anayasal düzeni yıkarak temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmak amacıyla düzenledikleri hain ve alçak darbe girişimi olduğunu vurguladı.
Yılmaz, mesajında şunları kaydetti:
"Ayağında çarığı, heybesinde azığı olmayan Kuva-i Milliye ruhunun azmini alan yüce milletimiz, milli birlik ve beraberliğini bütün dünyaya bir kez daha gösterdiği tarihi bir güne, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir direnişe imza atmıştır. Unutmayalım ki atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımızı ve ay yıldızlı şanlı bayrağımızı korumanın yolu milletçe kenetlenmekten geçer. Bundan sonra bize düşen görev birbirimizi daha çok severek kenetlenmek, birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışarak ülkemizi güçlendirmek ve muasır medeniyetler seviyesine taşımaktır."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!