Vali Yılmaz: Koronavirüsü ancak tedbirlere uyarak yenebiliriz

Güncelleme Tarihi:

Vali Yılmaz: Koronavirüsü ancak tedbirlere uyarak yenebiliriz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2021 13:01

Vali Yılmaz: Koronavirüsü ancak tedbirlere uyarak yenebiliriz

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, koronavirüs salgınının ancak tedbirlere uyularak yenilebileceğini dile getirdi.
Vatandaşları  bilinçlendirmek amacıyla kentte tüm yaşam alanlarında gerçekleştirilen denetimler devam ediyor. Dr. Sadık Ahmet Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere, Vali Erdinç Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Yarbay Faruk Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. 3 grup halinde gerçekleştirilen denetimler ilin çeşitli yaşam alanlarında gerçekleştirildi.
Denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle uyulması konusunda uyarılarda bulunan Vali Yılmaz, kendi sağlıkları, sevdiklerinin sağlığı ve toplum sağlığı için kurallara uymak zorunda olunduğunu ifade ederek, "Lütfen maskemizi takalım, sosyal mesafeye dikkat edelim ve temizlik konusunda özenli davranalım. Bu salgını ancak hep birlikte yenebiliriz" dedi.
Vali Erdinç Yılmaz, "Her hafta mutlaka hem vatandaş ve esnaflarımızı ziyaret etmek hem de koronavirüs tedbirlerinin uygulanıp uygulanmadığını kontrol etmek amacıyla ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu ziyaretlerimiz sürecektir. Koronavirüs tamamen sona erene kadar bu tedbirlerimizi uygulamaya devam edeceğiz” diye konuştu. Koronavirüsün ancak tedbirlere uyulduğu takdirde yenilebileceğini ifade eden Vali Yılmaz, “Osmaniyeli hemşerilerime kurallara uyma konusunda gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!