Vali Yılmaz: Hareketliliği azaltmamız gerekiyor

Güncelleme Tarihi:

Vali Yılmaz: Hareketliliği azaltmamız gerekiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2021 11:05

Vali Yılmaz: Hareketliliği azaltmamız gerekiyor

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, Sanayi Sitesi'nde koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimlerde bulunarak, esnaf ve vatandaşlardan, hareketliliğin azaltmasını, maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle uyulmasını istedi.
Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının sağlanması amacıyla ülke genelinde yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de de devam ediyor.
SANAYİ SİTESİNDE DENETİM
Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirilen denetimlere; Vali Erdinç Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi. Denetimleri sırasında, sanayi sitesi esnaflarıyla bir süre sohbet eden Vali Yılmaz tedbirlere uymanın, kendi sağlıkları, sevdiklerinin ve tüm toplum sağlığı için hayati önemini vurgulayarak; maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini ve tedbirleri asla gevşetmemelerini istedi.
‘TEDBİRLERİ ASLA GEVŞETMEMELİYİZ’
Denetimlerin ardından açıklama yapan Vali Erdinç Yılmaz, “Şehrimiz maalesef çok yüksek riskli iller arasında. İlimizi bu tablodan çıkarmak, ilimizden koronavirüsü temizlemek için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Vatandaşlarımızdan bir kez daha evlerde bir araya gelmemelerini, taziye ziyaretlerini telefonla yapmalarını istiyorum. Ayrıca hareketliliği azaltmamız, maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyetle uymamız gerekiyor. Kurallara mutlaka uymalı, tedbirlerimizi asla gevşetmemeliyiz. Koronavirüsü ilimizden atmak için canla başla mücadele ediyoruz. İnşallah bütün Osmaniyeli Hemşerilerimizle beraber bu mücadeleyi kazanacağız” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!