Vali Yılmaz: Gençlik ve spor hizmetlerine çok önem veriyoruz

Güncelleme Tarihi:

Vali Yılmaz: Gençlik ve spor hizmetlerine çok önem veriyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2020 12:24

Vali Yılmaz: Gençlik ve spor hizmetlerine çok önem veriyoruz

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, gençlik ve spor hizmetlerine çok önem verdiklerini belirterek, "Evlatlarımızın iyi bir eğitim almalarının yanı sıra sanat ve spor alanında da aktivitelere katılmalarını çok önemsiyoruz. Çünkü sanat ve spor, çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimi açısından olduğu kadar kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için de ayrıca önemli" diye konuştu.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Yılmaz, İl Müdürü Mustafa Loğoğlu ve şube müdürleri tarafından karşılandı. Ziyaret sırasında Vali Erdinç Yılmaz'a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Loğoğlu tarafından, müdürlüğe bağlı kız ve erkek yurtları, spor tesisleri, Gençlik Merkezi, Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezi, ildeki sporcular ve çeşitli müsabakalarda kazandıkları başarılar ile devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi verildi.
Vali Erdinç Yılmaz aldığı bilgilerin ardından, gençlik ve spor hizmetlerine çok önem verdiklerini belirterek, "Evlatlarımızın iyi bir eğitim almalarının yanı sıra sanat ve spor alanında da aktivitelere katılmalarını çok önemsiyoruz. Çünkü sanat ve spor, çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimi açısından olduğu kadar kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için de ayrıca önemli" diye konuştu. Kentte çok sayıda başarılı sporcunun olduğunu ve sporcuların yarışmalarda iyi dereceler elde ettiklerini de ifade eden Vali Yılmaz, "Sporcularımızla gurur duyuyoruz. İnanıyorum ki başarılı sporcularımıza yenileri eklenecektir" dedi.
Vali Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline başarılar dileyerek ziyaretine son verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!