Vali Coşkun, okul inşaatlarında incelemelerde bulundu

Güncelleme Tarihi:

Vali Coşkun, okul inşaatlarında incelemelerde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2020 09:20

Vali Coşkun, okul inşaatlarında incelemelerde bulundu

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun,  Avrupa Birliği (AB) Mali fonu Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler (GKAS) Projesi kapsamında inşa edilen Farabi Anadolu Lisesi ve Mevlana İlkokulu inşaatlarında inceleme ve denetlemelerde bulundu.
İlk ziyaretini Mevlana Mahallesi’nde yapımına başlanılan Mevlana İlkokulu inşaatına, daha sonraki ziyaretini ise Çardak Köyü mevkiinde yer alan Farabi Anadolu Lisesi inşaatına gerçekleştiren Vali Coşkun’a İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak bilgi verdi.
Müdür Aydın Albak, 24 derslikli olarak inşa edilen her iki okulun da bodrum, zemin artı 3 kattan oluştuğunu ifade ederek, yapımları yüzde 95 oranında tamamlanan okulların 2020-2021 eğitim öğretim yılında eğitime açılacağını kaydetti.
Vali Coşkun, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Evlatlarımızın en iyi şartlarda eğitim almalarını istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda yapılan çalışmalarımız devam ediyor. Her iki okulumuz da 2020-2021 eğitim öğretim yılında hizmete açılacak ve çocuklarımız bu yeni binalarda eğitim görecekler inşallah. Okullarımız, öğrencilerimize ve ilimize hayırlı olsun" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!