Sevgililer Günü'nde evlenen çiftlere kahve fincanı

Güncelleme Tarihi:

Sevgililer Gününde evlenen çiftlere kahve fincanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2020 17:12

Sevgililer Günü'nde evlenen çiftlere kahve fincanı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Belediyesi tarafından, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenen çiftlere, kahve fincanı hediye edildi.
14 Şubat Sevgililer Günü'nü daha özel ve anlamlı kılmak isteyen 18 çift, günler öncesinden Osmaniye Belediyesi Evlendirme Dairesi'nden gün aldı. Osmaniye Belediyesi ise sevgililer gününü daha özel yapmak isteyen tüm çiftlere, kahve fincanı takımı hediye etti. Belediye Başkanı Kadir Kara, 14 Şubat Sevgililer Günü'nün daha da özel olması için evlilik akdi gerçekleştiren tüm çiftlere mutluluklar diledi. Başkan Kara, "Bizler de özel ve güzel bu günde evlenen kardeşlerimize hayatları boyunca kahvelerini sağlık, mutluluk ve huzurla yudumlamaları temennisiyle kahve fincan takımı takdim ettik. Diliyoruz ki, çıktıkları bu yolda tüm çiftlerimiz ömürlerinin sonuna kadar aile olmanın mutluluğunu yaşarlar" dedi.
14 Şubat'ta nikahları kıyılan çiftler çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Nikâh tarihimizin 14 Şubat olması bizim için daha anlamlı ve daha özel oldu. Hayatlarımızı birleştirdiğimiz en özel günümüzde zarif düşüncesiyle kahve fincanı takımı hediye eden Belediye Başkanı Kadir Kara'ya teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!