Şehit Ertuğrul Köse için mevlit okutuldu

Güncelleme Tarihi:

Şehit Ertuğrul Köse için mevlit okutuldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2020 11:30

Şehit Ertuğrul Köse için mevlit okutuldu

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - PENÇE Kaplan Operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse için mevlit okutuldu.
Şehidin Mevlana Mahallesi'ndeki baba evi önünde kurulan taziye çadırında okunan mevlide; Vali Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Bahçe Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Müfit Gültekin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftü Yardımcısı Muhammed Değirmenci, Şehit Ertuğrul Köse için dua okudu. Mevlit sonrasında şehit babası İsmail Köse ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini ileten Vali Erdinç Yılmaz, "Allah Şehidimize gani gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Devlet olarak her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanında olacağız." dedi. Protokol mensupları da şehit ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!