Ozanlar, Şairler Derneği 16'ncı yaşını kutladı

Güncelleme Tarihi:

Ozanlar, Şairler Derneği 16ncı yaşını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2020 14:24

Ozanlar, Şairler Derneği 16'ncı yaşını kutladı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) kuruluşunun 16'ıncı yılını sade bir buluşma programı ile kutladı.
Derneğin kuruluş günü olan 20 Haziran'da etkinlik planlandığı ancak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ertelendiği kaydedildi. Dernek binasında; sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleşen buluşmada, kuruluşun 16'ncı yılı ve gelecekteki süreçte yapılması gerekenler konuşuldu. OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, derneğin kuruluşundan bu yana yönetimlerde bulunanlar ile üyelere teşekkür etti. Dernek çalışmaları hakkında özetle bilgi veren Başkan Mustafa Bardak, "Derneğimizin kurumsal anlamda resmi internet sitemiz bulunmaktadır. Bu sitemizde derneğimizin haberleri ile birlikte, üyelerimizin özgeçmişleri ve şiirlerini yayınlamaktayız. Dernek binamızda ise bir pano açtık. Burada dernek yönetim kurulu üyelerimiz, tüm üyelerimiz ve kaybettiğimiz  üyelerin fotoğrafları ile isimleri bulunmaktadır. Ayrıca; dernek üyelerimizin; duyuruları, etkinlikleri ve başarıları için ayrıca bir köşemiz bulunmaktadır. Belediye Kent Müzesi'nde 4. yılına giren "Şiirini al da gel" etkinliğimiz; Pandemi nedeniyle  askıya alınmış bulunmaktadır. Ayrıca 23. Ekmek Ödüllü Şiir Yarışmamız yine aynı salgın nedeniyle ertelenmiş olup, elimize ulaşan şiirler seçici kurul üyelerinin değerlendirmelerine verilmiş olup, sosyal hayata dönülmesi izinlerinin çıkması halinde yine park içerisindeki açık alanda,  ödül programını gerçekleştireceğiz. Derneğimizin gelişebilmesi ve tanınabilme noktasında her üyemizin görüş ve önerilerini dikkate alıyoruz ve şimdi sözleri arkadaşlarıma bırakıyorum" dedi.
Dernek çalışmalarının, yeni süreçte yapılması gereken etkinlikler hakkında üyeler görüş ve düşüncelerini aktardılar. Katılımcı üyelerin maske takarak geldiği buluşmada, bireysel olarak herkes görüşlerini bildirdikten sonra şiirler okundu, bağlama eşliğinde türküler söylendi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!