Osmaniye'de LGS birincileri ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Osmaniyede LGS birincileri ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2020 13:53

Osmaniye'de LGS birincileri ödüllendirildi

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Liseye Geçiş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alan öğrencileri ödüllendirdi.
Müdür Albak, 2020 LGS merkezi sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek birinci olan Atatürk Ortaokulu Öğrencisi Ceylin Serter, Düziçi İrfanlı Ortaokulu Öğrencisi Irmak Nur Çimen, Osmaniye Özel Doğa Ortaokulu Öğrencisi Efe Çakır ile Kadirli Özel Biltepe Ortaokulu Öğrencisi Muhammet İlbay Traş'ı makamında kabul etti.
Öğrencilerle bir süre sohbet edip başarılarından dolayı tebrik eden Albak, eğitim hayatlarında bu başarılarının devamı temennisinde bulundu. Ayrıca öğrencilerin başarısında katkısı olan ve emek veren ailelerine, öğretmenlerine ve okul müdürlerine da teşekkür etti.
Aydın Albak, "Sizler ailelerinizin, bizlerin ve tüm Osmaniye'nin  gurur kaynağısınız. Liselere Giriş Sınavında elde ettiğiniz bu başarı bir başlangıçtır. Bundan sonraki eğitim hayatınızda eminim ki başarılarınız devam edecektir. Osmaniye'mizin ve Ülkemizin sizler gibi fark yaratan gençlere ihtiyacı var. Nereye giderseniz gidin, hangi mesleği seçerseniz seçin Osmaniye’yi unutmayın. Elde ettiğiniz bu başarıda en az sizler kadar ailelerinizin ve öğretmenlerinizin de emekleri var. Bu sebeple size verdikleri desteklerden dolayı önce onlara teşekkür ediyorum. Sizleri de göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı kutluyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!