Osmaniye’de, eTwinning Projeleri başarı ödülleri verildi

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye’de, eTwinning Projeleri başarı ödülleri verildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2021 10:48

Osmaniye’de, eTwinning Projeleri başarı ödülleri verildi

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, eTwinning Projeleri kapsamında ödül almaya hak kazanmış öğretmenlere ve okullara ödülleri düzenlenen törenle verildi.
l Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür, Sanat ve Kongre Merkezinde düzenlenen törene Vali Erdinç Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Ulusal Destek Servisi eTwinning Etkinlik Yöneticisi Turan Göre, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Tören öncesinde projelerin yer aldığı sergiyi gezen Vali Erdinç Yılmaz, projelerde emeği ve katkısı olan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. eTwinning İl Koordinatörü Medine Güney, eTwinning’in 2005 yılında Avrupa’daki okulların iletişim kurmaları, işbirliği yapmaları, projeler geliştirmeleri amacıyla oluşturulmuş bir e-öğrenme platformu olduğunu ve ülkemizin bu platforma 2009 yılında dâhil olduğunu belirterek, “Bugün itibariyle Osmaniye eTwinning portalına kayıtlı 364 okulumuzda 1882 öğretmenimiz 1123 proje yürütmektedir”dedi. Medine Güney,  eTwinning kapsamında Osmaniye’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Daha sonra konuşan Ulusal Destek Servisi eTwinning Etkinlik Yöneticisi Turan Göre ise pandemi gibi zorlu bir süreçte, gönüllü bir şekilde projeler yaparak, öğrencilerinin yanında olan ve onların proje faaliyetlerinden geri kalmaması için büyük efor sarf eden öğretmenlere teşekkür etti. Göre, “Bugün kalite etiketlerini sizlere törenle takdim edeceğiz. Bundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz.”dedi.  İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ise, “eTwinning projelerinin öğretmen ve öğrencilerimize kattığı değer tartışılmaz bir gerçektir. Uluslar arası platformdaki bu etkileşim öğrenci ve öğretmenlerimizin dil becerilerinin gelişmesine de katkı sunmaktadır”diye konuştu.
Vali Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada,  “Sizler gerçekten muhteşem projelere, başarılara imza atıyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyorum. Daha yeni Teknofest 2021’de gösterdiğiniz başarıdan dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve öğrencilerimizin değerli ailelerini yürekten kutluyorum. İnşallah bu başarılarınızı devam ettirmenizi çok arzu ediyorum. Bugün, eTwinning projesinde de çok güzel projeler ortaya koyduğunuzu gördüm.  Ülkemizin geleceği eğitimli, iyi yetişmiş, ülkesine kendini adamış insanlar sayesinde yükselecektir. Bunu da sağlayacak olan siz kıymetli öğretmenlerimizdir.”dedi. 
Törenin devamında plaketini Vali Erdinç Yılmaz’dan alan Ulusal Destek Servisi eTwinning Etkinlik Yöneticisi Turan Göre, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve eTwinning İl Koordinatörü Medine Güney’e plaketlerini takdim etti. Tören, kalite etiketi sertifikaları ile eTwinning okul levhalarının verilmesiyle son buldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!