Osmaniye Basketbol İl Temsilciliğine Rauf Tülüce atandı

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye Basketbol İl Temsilciliğine Rauf Tülüce atandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2019 10:32

Osmaniye Basketbol İl Temsilciliğine Rauf Tülüce atandı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Basketbol İl Temsilciliğine Rauf Tülüce atandı. Uzun yıllar basketbol hakemliği yapan Rauf Tülüce, Gençlik ve Spor Hizmetleri Kanunu gereği ve Bakanlık Makamının onayı ile Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Osmaniye İl Temsilcisi olarak görevlendirilmesi sonrasında resmi olarak göreve başladı.
Basketbol İl Temsilcisi Rauf Tülüce, Basketbolu Osmaniye’de daha ileri noktalara taşımak için gerekli tüm çalışmaları yapacaklarını belirtti.
Rauf Tülüce yaptığı açıklamada,"Türkiye Basketbol Federasyonumuzun uygun görmesiyle görevimize başladık. Osmaniye’de çok güzel bir basketbol potansiyeli var. Bizler bu var olan potansiyeli daha fazla gün yüzüne çıkarmak için tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm hakem, antrenör, sporcu ve kulüpler ile sürekli irtibat içinde olacağız, istişareler yapacağız ve hep birlikte Osmaniye basketbolunu üst noktalara taşıyacağımıza inanıyorum. İnşallah ilimizde ilerleyen süreçlerde basketbol adına yararlı başarılı organizasyonlara imza atacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bizlere her zaman destek olan varlığını daima yanımızda hissettiğimiz Türkiye Basketbol Federasyonumuza, Osmaniye Gençlik ve Spor  İl Müdürü ve personellerine ve tüm emeği geçenlere şahsım ve Basketbol il temsilciliğimiz adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!