OBEM kurslarına kayıtlar başladı

Güncelleme Tarihi:

OBEM kurslarına kayıtlar başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2021 16:30

OBEM kurslarına kayıtlar başladı

Haberin Devamı

OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezinde (OBEM) ) yeni dönem için kurs kayıtları başladı.
“7’den 70’e Her Yaştan, Herkese” sloganı ile mesleki eğitim hizmetlerini ücretsiz olarak sürdüren OBEM’in kurslarına katılım sağlamak isteyen vatandaşlar başvurularını kimlik fotokopisi ile birlikte yapabilecek. OBEM hizmet binasında hizmet verecek olan tüm mesleki eğitim kursları Osmaniye Belediyesi ve Osmaniye Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi işbirliği içerisinde açılacak.
Ekim ayının ikinci haftası itibariyle açılacak olan kurslarda eğitim almak isteyen vatandaşların kayıt yaptırmakta geç kalınmaması gerektiği vurgulandı. Osmaniye Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde açılacak olan kursların; Tiyatro, Ahşap Boyama, Moda Tasarım, Akıl-Zeka Oyunları, El Sanatları, Örgü Bebek Yapımı, Resim Kursu, Tığ Örgücülüğü, Keçe Aksesuar, Tel Kırma, Gitar, Kokulu Taş, Kadın Üst Giysileri, Elde Türk İşlemeciliği, Kurdele Nakışı, Aşçılık Çırağı, Moda Tasarım, İşaret Dili, İngilizce, Terzilik, Giyim, Maske Yapımı, Kırkyama, Kanevçe, Ön Muhasebe, Step Aerobik, Fitness ve Spor Kursları olarak belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!