Merkez köy muhtarlar toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Merkez köy muhtarlar toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2020 11:09

Merkez köy muhtarlar toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE il merkezine bağlı köylerin, muhtarlarıyla bir araya gelinerek sorun ve talep önerileri dinlendi.
İl Encümen toplantı salonunda Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Genel Sekreter Mustafa Bolat, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kadir Tohumcu ile Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Mustafa Demir'in katıldığı değerlendirme toplantına merkez ilçeye bağlı Kırıklı, Çona, Kayalı, Hemite, Serinova, Çağşak, Sakarcalık, Bahçe, Orhaniye, Sakızgediği, Karataş, Çardak, Issızca, Tehçi, Oruçgazi, Yarpuz, Küllü ve Şekerdere Köy Muhtarları katıldı. Toplantı sonunda muhtarların köyleriyle ilgili belirttiği hususlara kısa, orta ve uzun vadede yapılacak çözümler hakkında mutabakat sağlandı.
Toplantı ile ilgili görüşlerini ifade eden Merkez Şekerdere Köyü Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Kama, İl Özel İdaresinin kendileriyle ilgili böyle bir toplantı düzenlenmesinde son derece memnun olduklarını, bu nedenle İl Genel Meclis Başkanı, Genel Sekreter, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü ile Su ve Kanal Hizmetleri Müdürüne teşekkürlerini iletti.
Genel Sekreter Mustafa Bolat ise şöyle dedi: "Çalışmalarımızda sonsuz desteklerini gördüğümüz başta Sayın Valimiz olmak üzere, Milletvekillerimiz, İl Genel Meclisimiz ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyor, çalışmalarımızla insanımıza en hızlı hizmet götürmenin gayreti içerisinde bulunuyoruz." dedi.
İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice de yaptığı açıklamada, sorunların çözümü noktasında meclis olarak her türlü katkıyı verdiklerini, idareyle bütünlük içerisinde çalışıldığını, yapılan işin teknik bilgi ve donanım gerektirmesi nedeniyle bu toplantının düzenlendiğini, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da belirlenen ilkeler doğrultusunda muhtarların sıkıntılarının giderilmesi için çalıştıklarını ifade etti. Toplantı iyi dilek temennileriyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!