JASAT dedektifleri, faili meçhul olayın 112’sini çözdü

Güncelleme Tarihi:

JASAT dedektifleri, faili meçhul olayın 112’sini çözdü
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2021 11:39

JASAT dedektifleri, faili meçhul olayın 112’sini çözdü

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE’de Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri, başarıyla yürüttüğü çalışmalar sonunda, kentte yaşanan nitelikli faili meçhul 134 olaydan 112'sini çözdü.
Osmaniye merkez ve ilçelerde meydana gelen olayların çözüme kavuşturulması için İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ekibi, 134 nitelikli faili meçhul olaya müdahale ederek, bu olaylardan 112’sini başarılı çalışmalar ve düzenlenen operasyonlar sonunda çözüme kavuşturdu. Kısıtlama günlerinde de boş durmayan JASAT dedektifleri, uzun süreden bu yana firar olarak aranan ve kendisini çevresinde “Hayalet” olarak tanıtan 18 yıl hapis cezası olan şüpheli de dahil olmak üzere UYAP üzerinden uyuşturucu, cinsel saldırı, hırsızlık, dolandırıcılık, yağma gibi çeşitli suçlardan nitelikli aranma kaydı bulunan 26 kişiyi de yakaladı. Yakalanan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
Osmaniye Valiliği'nden yapılan açıklamanın sonunda, İl Jandarma Komutanlığının suç ve suçlulukla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmaların kararlılıkla devam etmekte olduğu vurgulandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!