Jandarmadan, uyuşturucu, silah ve kaçakçılık operasyonları: 5 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Jandarmadan, uyuşturucu, silah ve kaçakçılık operasyonları: 5 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2021 15:11

Jandarmadan, uyuşturucu, silah ve kaçakçılık operasyonları: 5 gözaltı

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de jandarmanın düzenlediği uyuşturucu, silah ve tarihi eser kaçakçılığı operasyonlarında 5 kişi gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, il merkezi ve ilçelerinde 8-9 Şubat tarihleri arasında çeşitli adreslere uyuşturucu, silah ve tarihi eser kaçakçılığı suçlarıyla ilgili operasyonlar düzenledi. 
Bahçe ilçesinde yapılan fiziki takip sonucu yakalanan H.T. ve S.G.’nin üzerinde arama yapan ekipler 15 gram bonzai ve 6 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi.
Kadirli yolu üzeri Yeniköy mevkiinde yapılan operasyon sonucunda yakalanan şüpheli T.E.’nin üzerinden ise 29 adet sikke ele geçirildi.
Merkez ilçede gözaltına alınan şüpheli Y.K.’nın iş yerinde yapılan aramada 2 tabanca, 3 şarjör, 12 fişek ile 4 muhtelif tabanca parçası ele geçirildi. Ayrıca şüphelinin evinde yapılan aramada da 10 tabanca fişeği ve 17 boş tabanca fişeği ele geçirildi.
Yapılan fiziki takip sonucu yakalanan şüpheli C.A.’nın üzerinde ise 5 gram metamfetamin ve uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilerek muhafaza altına alındı.
Gözaltına alınan 5 şüphelinin, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecekleri kaydedildi.

FOTOĞRAFLI     

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!