İl Jandarma Komutanı Tombul, İdlib'de yaralanan askerleri ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

İl Jandarma Komutanı Tombul, İdlibde yaralanan askerleri ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2020 11:28

İl Jandarma Komutanı Tombul, İdlib'de yaralanan askerleri ziyaret etti

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Tombul, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısında yaralanan askerleri, Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz ile birlikte baba ocaklarında ziyaret etti.
İl Jandarma Komutanı Zafer Tombul, beraberindekilerle birlikte ilk olarak, Hatay'daki tedavisinin ardından Mevlana Mahallesi'nde ki evine getirilen Piyade Komando Uzman Onbaşı Hakan Ay'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Askerlerin sağlık durumları hakkında bilgi alan Albay Zafer Tombul ardından, Hazar Mahallesi'nde Piyade Uzman Onbaşı Sefa Göroğlu'nu ve Kazım Karabekir Mahallesi'nde Piyade Uzman Onbaşı Hakan Erken'in evlerinde ziyaret etti.
Dernek Başkanı Durmuş Öksüz, şehit ailelerinin, gazilerin ve yaralı askerlerin sık sık evlerinde ziyaret edildiğini belirterek, "Komutanımızla birlikte bugün, hain saldırıda yaralan ve tedavilerinin ardından  baba ocaklarına getirilen kahraman askerlerimizi evlerinde ziyaret ettik, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatanımız için mücadele eden askerlerimizin her zaman yanında olacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!