Büyükelçisi Marc Innes-Brown'dan, Vali Coşkun'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Büyükelçisi Marc Innes-Browndan, Vali Coşkuna ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2020 15:35

Büyükelçisi Marc Innes-Brown'dan, Vali Coşkun'a ziyaret

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - AVUSTRALYA Ankara Büyükelçisi Marc Innes-Brown, Vali Ömer Faruk Coşkun’u makamında ziyaret etti. Büyükelçi Marc Innes-Brown’a İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak'da eşlik etti.
Büyükelçi Marc Innes-Brown, Avustralya Büyükelçiliğinin doğrudan yardım programı "Kızlar Kendi Geleceğini Kodlayacak" projesi için Osmaniye’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Büyükelçi Marc Innes-Brown, "Bu proje ile Avustralya Hükümetinin önem verdiği konulardan bir tanesi bilim ve teknolojik bilgilendirmeler ve eğitimler, diğer önemli konuda ise kadınların ve kız çocukların güçlendirilmesi. Bu proje sayesinde ikisinde gerçekleştirme imkânı bulduk. Öğrencilerin ve öğretmenlerin ne kadar ilgili olduklarını gördüm. Bu projeyi desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.
Büyükelçi Marc Innes-Brown ile bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun ise ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti. Vali Coşkun, "İlimizde Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde yürütülen, dezavantajlı eğitim bölgelerindeki ortaokullarda okuyan kız çocukları ile mülteci kız çocuklarının istifade edeceği bu proje ye vermiş olduğunuz destek için teşekkür ediyorum. Kız öğrencilerimiz bu proje ile özellikle teknoloji konusunda bilgilerini ve görgülerini artıracak, sonrasında iş yaşamında daha aktif rol alacaklardır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!