Albay Sancaktar'dan şehit ailelerine veda ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Albay Sancaktardan şehit ailelerine veda ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2020 12:24

Albay Sancaktar'dan şehit ailelerine veda ziyareti

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE'de görev süresi dolan 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı ve Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ne veda ziyaretinde bulundu.
Ankara Genelkurmay Denetleme Değerlendirme Başkanlığı'na 'denetleme üyesi' olarak atanan Albay Sancaktar, ziyaretini yerine yeni atanan Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Yener Demirel ile birlikte gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Durmuş Öksüz ve şehit aileleriyle bir süre görüşen Sancaktar, derneğin anı defterine ise şunları yazdı:
"39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcılığı ve Osmaniye Garnizon Komutanlığı görevimi devretmeden önce son ziyaretimi şehit ve gazi ailelerimize ve derneğimize gerçekleştiriyorum. Tıpkı iki sene önce ilk ziyaretimi sizlere yaptığım gibi kahraman silah arkadaşlarımızın siz değerli aileleri ile gerçekten büyük bir aile olduğumuzu her zaman hissettim. Görev sürem boyunca birlikte olmaya, sizlerle vakit geçirmeye doyamadım. Şehitler diyarı olan yiğit Osmaniye'nin yiğit evlatlarının anne ve babalarının ellerinden bir kez daha hürmetle öpüyorum. Değerli eş ve kardeşleri ile gazilerimizin gözlerinden öpüyorum. Kıymetli Başkan Durmuş Öksüz'e her zaman müteşekkirim. Yeni görev yerim olan Ankara'da bir kardeşiniz olarak her zaman bir kapınızın olduğunu unutmayın. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum Allah'a emanet olun."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!