Kaymakam Kayabaşı, köylülerin sorunlarını dinledi

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Kayabaşı, köylülerin sorunlarını dinledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2022 12:30

Kaymakam Kayabaşı, köylülerin sorunlarını dinledi

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/BAHÇE (Osmaniye), (DHA) -OSMANİYE’nin Bahçe İlçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Arıklıkaş Köyünde vatandaşla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Köy Kur'an Kursu Salonunda düzenlenen toplantıya, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yusuf Caldu, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Adır, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Akkuş ve Ali Kılıç ile ilçe kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile ilgili kurumların temsilcileri katıldı.
Kaymakam Aziz Kayabaşı, Kaymakamlık görev süresi boyunca vatandaşlarla sürekli istişare içinde olmaya ve yüz yüze iletişim kurmaya çalıştığını belirterek, “Bahçe ilçemizde de aynı gayret içerisinde olacağım. İlçemiz köylüleri ile yapacağımız toplantıların ilkini bugün Arıklıkaş köyümüzde başlatıyoruz. Biz bugün buraya İlçemiz kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile birlikte sizleri dinlemeye geldik.” dedi. Bunun üzerine Arıklıkaş Köyü sakinleri, Köyleri ile ilgili problemleri dile getirdi. Sonrasında ilgili problemler ile ilgili, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından bilgilendirme yapıldı ve çözüm önerileri konuşuldu.
Toplantının sonunda konuşan Kaymakam Kayabaşı,  kendisine iletilen talepleri, imkanlar ölçüsünde değerlendirilip çözüm arayacaklarını ifade edip, “Vatandaşlarımız için her zaman en iyi koşulların sağlaması gayreti içinde olacağız” dedi. Toplantı görüş ve önerilerin alınması sonrasında, karşılıklı teşekkürlerle son buldu. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!