Ordu’da selin yaraları sarılıyor

Güncelleme Tarihi:

Ordu’da selin yaraları sarılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2020 16:37

Ordu’da selin yaraları sarılıyor

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) – ORDU’da geçen hafta sonu etkili olan sağanak yağmurun ardından, sahil kenarlarında biriken çöp ve hafriyatlar Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor.

Ordu’da geçen hafta sonu sağanak yağmur etkili oldu. Derelerin taşması sonucu, sel sularıyla birlikte denize ulaşan çöp ve hafriyatlar sahilde kumsala vurdu. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sahillerin temizlenmesi için çalışma başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile sel felaketine karşı hazırlıklı olduklarını belirterek,  “Büyükşehir Belediyesi olarak önceden aldığımız tedbirler sayesinde sel afetini en az hasarla atlattık. Ancak bazı noktalarda yaşanan sorunları ekiplerimiz ile birlikte çözüme kavuşturmak için çalışma başlattık. Bunun haricinde sel suları ile birlikte sahillerimize gelen çöpler ve odun parçaları ekiplerimizce temizleniyor. Yapacağımız genel temizlik sonrasında sahillerimiz eski görünümüne tekrar kavuşacak” dedi.

GİRESUN’A EKİP GÖNDERİLDİ

Genel Sekreter Alp, Giresun’da da sel felaketi yaşandığını hatırlatarak, arama kurtarma çalışmaları için de bölgeye takviye ekip gönderdiklerini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!