ODÜ Rektörü Akdoğan, öğrencilerle bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

ODÜ Rektörü Akdoğan, öğrencilerle bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2022 12:50

ODÜ Rektörü Akdoğan, öğrencilerle bir araya geldi

Haberin Devamı

Mustafa KIRLAK/ORDU, (DHA) - ORDU Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ulubey Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerle ve öğretim personelleriyle iftarda bir araya geldi.

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Ulubey Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen iftar programında öğrenciler ve öğretim elemanlarıyla bir araya geldi. Programa Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Balta, Ulubey Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdem Türkeli, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı. İftar yemeği öncesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi.

İftar programının ardından öğrencilere seslenen Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, öğrencilerin kendilerine emanet olduklarını ve kendilerini yalnız hissetmemeleri için ellerinden gelen tüm çabayı verdiklerini söyledi. Akdoğan, “Biz sizlerin sosyal, kültürel ve diğer faaliyetlerinizi gerçekleştirmeniz noktasında Rektörlük olarak ne gerekiyorsa her türlü imkanı sağlarız. Çünkü sizler bizim istikbalimiz, geleceğimiz, bizim umudumuzsunuz. Ordu Üniversitesi 17 bin öğrencisi, bin dolayında akademisyeni, 750 idari personeliyle 20 bine yakın büyük bir aile. Onun için sizlerin iyi yetişmesi için eliminizden ne geliyorsa yaptık yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!